Attachments not working

We're doing it wrong...we know
Post Reply
User avatar
BBadger
Posts: 5772
Joined: Wed Jan 19, 2011 10:37 am
Burning Since: 2010
Location: (near) Portland, OR, USA

Attachments not working

Post by BBadger » Sun Aug 13, 2017 1:51 am

The attachments (not outside linked resources) on posts appear to not be working. For example:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"The essence of tyranny is not iron law. It is capricious law." -- Christopher Hitchens

Hate reading my replies? Click here to add me to your plonk (foe) list.

ChanceFlashLightning
Posts: 25
Joined: Mon Feb 25, 2008 2:47 pm
Location: Portland, OR

Re: Attachments not working

Post by ChanceFlashLightning » Sun Aug 13, 2017 5:44 am

I don't know if this is the same thing, but a couple of recent posts aren't showing the jpg files, they just look like blank posts. I only know there are jpgs because I went to "quote" to figure out what was going on
Last night, as I was sleeping,
I dreamt--marvelous error!--
that I had a beehive
here inside my heart.
And the golden bees
were making white combs
and sweet honey
from my old failures

-- Antonio Machado, translated by Robert Bly

User avatar
TT120
Posts: 1718
Joined: Fri Jun 03, 2011 8:43 pm
Burning Since: 2012
Camp Name: Orphans TOO!
Location: Sacramento, CA.
Contact:

Re: Attachments not working

Post by TT120 » Sun Aug 13, 2017 7:42 am

BBadger wrote:The attachments (not outside linked resources) on posts appear to not be working. For example:
Dad???
Life's a bitch, then you go to Burning Man - Unjonharley
We welcome the stranger, but that doesn't mean we have to like them, nor they us, and that's alright. - AntiM

W6BJD

User avatar
trilobyte
Site Admin
Posts: 16748
Joined: Tue Mar 02, 2004 10:54 pm
Burning Since: 2004
Camp Name: Eridu Society
Location: San Francisco
Contact:

Re: Attachments not working

Post by trilobyte » Mon Aug 14, 2017 10:47 am

Thanks for posting, the issue was resolved with last night's maintenance.

Post Reply

Return to “ePlaya Feedback”