"QUOTE" problem?

We're doing it wrong...we know
Post Reply
User avatar
_tears_
Posts: 381
Joined: Tue Sep 02, 2003 1:17 pm
Location: Fairfield Ca
Contact:

"QUOTE" problem?

Post by _tears_ » Wed Jan 14, 2004 11:17 pm

Maybe it is just me, but i cannt seem to get the "QUOTE" to work anymore? I have seen a few others around not working as well any thoughts?
[size=84][color=red]
Tears 2003, 2004
[/color][/size]
[size=100][color=darkred]
The Ties That Bind Me Hold My Soul
[/color][/size]

User avatar
Ugly Dougly
Posts: 17094
Joined: Wed Sep 10, 2003 9:31 am
Burning Since: 1996
Location: เชียงใหม่
Contact:

Post by Ugly Dougly » Fri Jan 16, 2004 10:47 am

It's quite simple really. You simply put "quote" in "quotes" so it looks like it's been "'quoted'".

'
"Like that"
'

:twisted:

technopatra
Posts: 727
Joined: Mon Jun 16, 2003 3:04 pm
Location: SF, CA
Contact:

Re: "QUOTE" problem?

Post by technopatra » Sun Jan 18, 2004 11:31 pm

_tears_ wrote:Maybe it is just me, but i cannt seem to get the "QUOTE" to work anymore? I have seen a few others around not working as well any thoughts?


Are you simply clicking the "quote" button? Are you altering the quote text?

The tag 'quote="username"' , where the single quotes are replaced by brackets, should begin a quote.

The end tag '/quote' where single quotes are replaced by brackets should close a quote.

And they can nest etc.

The quote button should put the entire message in quote tags, nested as appropriate. Is it not doing this? Even if not, you can type in your own quote tags in brackets, and they should work.

Does this help?

Post Reply

Return to “ePlaya Feedback”