"Invalid Session" message when posting

We're doing it wrong...we know
User avatar
Bob
Posts: 6762
Joined: Wed Sep 03, 2003 10:00 am
Burning Since: 1986
Camp Name: Royaneh
Location: San Francisco
Contact:

"Invalid Session" message when posting

Postby Bob » Wed Oct 29, 2003 1:23 am

I'm getting an "Invalid Session" message when trying to post replies (using MSIE6 off an AOL disk, via sonic.net, dialup, Win98). Had no problems earlier on Tuesday.

Switching to Mozilla -- no problems posting.

Might be just a matter of cleaning out the cache, but I'm mentioning it because others reported it (in September).
Amazing desert structures & stuff: http://sites.google.com/site/potatotrap/

"Let us say I suggest you may be human." -- Reverend Mother Gaius Helen Mohiam

User avatar
DE FACTO
Posts: 1263
Joined: Fri Oct 10, 2003 12:02 am

Re: "Invalid Session" message when posting

Postby DE FACTO » Wed Oct 29, 2003 2:07 am

Bob wrote:I'm getting an "Invalid Session" message when trying to post replies (using MSIE6 off an AOL disk, via sonic.net, dialup, Win98). Had no problems earlier on Tuesday.

Switching to Mozilla -- no problems posting.

Might be just a matter of cleaning out the cache, but I'm mentioning it because others reported it (in September).


have you tried firebird?

http://freshmeat.net/projects/firebird- ... opic_id=91
even though...........

User avatar
DE FACTO
Posts: 1263
Joined: Fri Oct 10, 2003 12:02 am

Postby DE FACTO » Wed Oct 29, 2003 2:09 am

firebird also comes with a really good popup stopper.

lynx does'nt work?
even though...........

User avatar
Bob
Posts: 6762
Joined: Wed Sep 03, 2003 10:00 am
Burning Since: 1986
Camp Name: Royaneh
Location: San Francisco
Contact:

Postby Bob » Wed Oct 29, 2003 2:39 am

ExCUSE me, but that's like suggesting I replace a sore thumb with the severed toe of a wombat.
Amazing desert structures & stuff: http://sites.google.com/site/potatotrap/

"Let us say I suggest you may be human." -- Reverend Mother Gaius Helen Mohiam

User avatar
DE FACTO
Posts: 1263
Joined: Fri Oct 10, 2003 12:02 am

Postby DE FACTO » Wed Oct 29, 2003 2:50 am

sorry. not to be rude but could you be more accurate on you description?
firebird did'nt work for you?
even though...........

User avatar
Bob
Posts: 6762
Joined: Wed Sep 03, 2003 10:00 am
Burning Since: 1986
Camp Name: Royaneh
Location: San Francisco
Contact:

Postby Bob » Wed Oct 29, 2003 2:59 pm

Already have a number of web browsers installed, and don't need another.

Anyhow, the problem seems to have resolved itself today without my having done much.
Amazing desert structures & stuff: http://sites.google.com/site/potatotrap/

"Let us say I suggest you may be human." -- Reverend Mother Gaius Helen Mohiam


Return to “ePlaya Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 0 guests