"QUOTE" problem?

We're doing it wrong...we know
User avatar
_tears_
Posts: 381
Joined: Tue Sep 02, 2003 1:17 pm
Location: Fairfield Ca
Contact:

"QUOTE" problem?

Postby _tears_ » Wed Jan 14, 2004 11:17 pm

Maybe it is just me, but i cannt seem to get the "QUOTE" to work anymore? I have seen a few others around not working as well any thoughts?

Tears 2003, 2004


The Ties That Bind Me Hold My Soul

User avatar
Ugly Dougly
Posts: 16632
Joined: Wed Sep 10, 2003 9:31 am
Burning Since: 1996
Location: San Jose, CA
Contact:

Postby Ugly Dougly » Fri Jan 16, 2004 10:47 am

It's quite simple really. You simply put "quote" in "quotes" so it looks like it's been "'quoted'".

'
"Like that"
'

:twisted:

technopatra
Posts: 727
Joined: Mon Jun 16, 2003 3:04 pm
Location: SF, CA
Contact:

Re: "QUOTE" problem?

Postby technopatra » Sun Jan 18, 2004 11:31 pm

_tears_ wrote:Maybe it is just me, but i cannt seem to get the "QUOTE" to work anymore? I have seen a few others around not working as well any thoughts?


Are you simply clicking the "quote" button? Are you altering the quote text?

The tag 'quote="username"' , where the single quotes are replaced by brackets, should begin a quote.

The end tag '/quote' where single quotes are replaced by brackets should close a quote.

And they can nest etc.

The quote button should put the entire message in quote tags, nested as appropriate. Is it not doing this? Even if not, you can type in your own quote tags in brackets, and they should work.

Does this help?


Return to “ePlaya Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests